Sergen Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; dünü bugüne, bugüne yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “MODEL OKUL” olmaktır.

Misyon: Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında ilçede yapılan zeka oyunları yarışmasında 3 öğrencimiz farklı zeka oyunlarından ikinci oldular.

Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim sistemi kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler: 2014-2015 Türkiye Erkekler Hokey Şampiyonası Diyarbakır İl (2.) İkincisi 2014-2015 Hani Erkekler Futbol Turnuvası İlçe (2.) İkincisi 2015-2016 Türkiye Erkekler Hokey Şampiyonası Diyarbakır İl (2.) İkincisi 2015-2016 Türkiye Erkekler Hokey Şampiyonası Marmaris Grup (2.) İkincisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2022 TÜBİTAK 4006 Projelerine 12 Proje ile katılmayı hakketti.
Diğer Hususlar: 2021-2022 eğitim-öğretim yılına ait Çalışma Soruları, Beceri Temelli Testler, LGS Çalışma (sözel-Sayısal) ve Tekrar Testleri Kitaplarının dağıtımı yapıldı.

Telefon - (536) 920-3689

WEB - https://hanisergenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SERGEN MAH. BAZİYAN KÜME EVLERİ SERGEN ORTAOKULU NO 1 HANİ / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahalle (Köy)

Adres - SERGEN MAH. BAZİYAN KÜME EVLERİ SERGEN ORTAOKULU NO 1 HANİ / DİYARBAKIR

Ulaşım Belediye Otobüsleri-İlçe Hat Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Diyarbakır-Merkez´e uzaklığı 55 Km olup, Hani-Merkez´e 15 Km uzaklığındadır. Okulumuz Diyarbakır-Hani yolu üzerindedir.